0

LED til dekorativ belysning

LED giver mulighed for at integrere belysning på anderledes og innovative måder. Siden her er lavet for at give dig inspiration til, hvordan du kan anvende fleksible lysbånd til dekorativ/effekt belysning.

 

Stemningsskabelse

Pga. sin unikke lille størrelse anvendes LED strips / lysbånd ofte som stemningsskabende belysning. De kan fx monteres over/under hylder til at kaste lys op/ned af væggen, monteres rundt langs en liste eller bordkant for at få objektet til at "svæve" i rummet eller bag noget, for at få til at stå frem.

Til det meste dekorationsbelysning anbefaler vi vores lysbånd af typen Dekorativ lysbånd, som har en lysstyrke der passer til dette. Lysbåndet bruger kun 4,8 Watt per meter, og kan derfor være tændt hele tiden uden at du skal bekymre dig om elregningen.

Skal du montere lysbåndet synligt for andre, anbefaler vi at finde en pæn aluprofil at montere det i. Det gør installeringen super flot at se på, selv hvis lyset er slukket og du sikres længst mulig levetid på dine lysbånd.

 

Udstillingsvinduer

Et af billederne herunder viser lysbånd monteret rundt langs et udstillingsvindue. Om det er rundt langs et vindue, langs en liste eller rundt om en bordkant, så har lysbånd monteret på denne måde en utrolig flot effekt. Det får nærmest området til at "svæve" i rummet.

Her vil det ofte være lysbånd af typen Dekorativ lysbånd der anvendes, men skal det fx oplyse et udstillingsvindue ville typen Supplerende belysning nok foretrækkes.

Til netop udstillingsvindue er vores profil af typen Hjørne-profil den mest anvendte.

 

LED til dekoration

LED til udstillingsvindue

LED til dekoration