0

Endestykker

Endestykker til Klus profiler. Alle endestykker er originale, udført i PVC og fås hhv. med og uden hul til de fleste profiler. Nogle profiler (fx den vandtætte) har dog kun uden hul.

pr. side

7 vare(r)

 1. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen mikro. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 2. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen indbygning. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 3. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen vinkel. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 4. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen O-profil. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 5. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen hjørne. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 6. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen vandtæt. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 7. 39,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen triada. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.

pr. side

7 vare(r)

Spørgsmål?

E-mail: [email protected]
 

Gratis fragt

På ordre over 499 kr sendt fra dansk lager

 

Trustpilot

★★★★

 

 

Populære
1m vinkel profil med endestykke
1m vinkel-profil

Ned til: 140,00 kr

O-profil med matteret cover og endestykke uden hul
1m O-profil

Ned til: 150,00 kr

Hjørneprofil med matteret cover og endestykke uden hul
1m hjørne-profil

Ned til: 170,00 kr