0

Profiler

I kategorien her finder du alle vores produkter relateret til aluprofiler fra Klus. Gå til en underkategori for at få en bedre oversigt over hhv. aluprofiler, beslag, covers og endestykker. Vil du gerne købe et produkt fra Polske Klus som vi ikke har på siden, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan få det leveret til dig på en uges tid.

pr. side

7 vare(r)

 1. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen mikro. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 2. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen indbygning. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 3. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen vinkel. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 4. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen O-profil. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 5. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen hjørne. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 6. 29,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen vandtæt. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.
 7. 39,00 kr
  Endestykker i PCV. Passer til vores aluminium profiler af typen triada. Gør finish rigtig lækkert, hvis profilens ender er synlige. Du køber to endestykker af gangen, én med og uden hul til ledning.

pr. side

7 vare(r)

Filtrering

Dine filtre:

 1. Kategori: Endestykker Fjern element

Spørgsmål?

E-mail: [email protected]
 

Gratis fragt

På ordre over 499 kr sendt fra dansk lager

 

Trustpilot

★★★★

 

 

Populære
Triada profil med matteret cover og endestykke
1m triada-profil

Ned til: 360,00 kr

1m vinkel profil med endestykke
1m vinkel-profil

Ned til: 140,00 kr

Hjørneprofil med matteret cover og endestykke uden hul
1m hjørne-profil

Ned til: 170,00 kr