0

Om Candela ApS

Candela har siden 2010 tilbudt et simpelt og overskueligt udvalgt af markedets bedste LED-produkter til både private og erhverv.

Martin, Candela ApS Kasper, Candela ApS

Den højeste kvalitet - til en fair pris
Vores absolutte kerneværdi er at levere kvalitet. Der findes et utal af producenter af LED-belysning, og uden egentlige standarder er markedet oversvømmet af produkter med svingende kvalitet. Ofte ser lyset pænt ud når man køber det, men med tiden falder lysudbyttet eller lysfarven ændrer sig og bliver blålig. Alle produkter fra Candela har derved superhøj lyskvalitet og er sammenlignelige med de kendte mærker - men til en fair pris.  

Spændende og anderledes produkter
Vi opdaterer løbende vores produktsortiment for hele tiden at kunne tilbyde nye og spændende produkter, der udnytter mulighederne for elegant og effektivt belysning med LED. Særligt har vi siden starten i 2010 specialiseret os i løsninger til liniær belysning til indbygning i erhvevsbygninger samt private hjem. Af samme grund er vi fast leverandør til førende køkkenfirmaer, arkitekter og elinstallatører på tværs af landet.

Du er velkommen til at spørge
Har du spørgsmål til produkter, ønsker du vejledning til et bestemt projekt eller er du interesseret i et større antal produkter, er du velkommen til at kontakte os. Uanset dit behov, vil vi altid gerne lave dig et uforpligtende tilbud.

Firmaoplysninger
Candela ApS
Fiskergade 2, 4 sal
DK-8000 Aarhus C
CVR: 33240805

T: 77 34 12 10
M: [email protected]

 

Kasper & Martin
Ejere af Candela ApS