0

Tilbehør

Kategorien indeholder tilbehør til LED lysbånd, herunder primært transformere og dæmpere. Vælg mellem få gode produkter, som sikrer lang levetid på dine 24v LED løsninger.

pr. side

5 vare(r)

 1. Ned til: 199,00 kr

  Vores mindste LED driver (transformer optimeret til LED), som kan trække en effekt mellem 0-15W. Sikrer en stabil spænding for alle vores lysbånd, og dermed optimal lysudbytte og levetid for LED dioderne

 2. Ned til: 299,00 kr

  LED driver (transformer optimeret til LED) med en effekt på 0-30W. Perfekt til at sikre en stabil spænding til alle lysbånd, hvilket sikrer optimalt lysudbytte og levetid for dioderne.

 3. Ned til: 399,00 kr

  LED driver (transformer optimeret til LED) med en effekt på 0-50W. Perfekt til at sikre en stabil spænding for flere meter lysbånd, hvilket sikrer optimalt lysudbytte og levetid for dioderne.

 4. Ned til: 499,00 kr

  LED driver (transformer optimeret til LED) med en effekt på 0-75W. Perfekt til at sikre en stabil spænding for flere meter lysbånd, hvilket sikrer optimalt lysudbytte og levetid for dioderne.

 5. 799,00 kr

  Vores største 24v LED driver (transformer optimeret til LED) kan trække en effekt på 0-200W. Sikre optimal spænding til vores 24v lysbånd og dermed optimal lysudbytte og levetid for lysbåndets dioder. Kan også anvendes til andet LED.

  Ikke på lager

pr. side

5 vare(r)

Filtrering

Dine filtre:

 1. Kategori: Transformere Fjern element

Spørgsmål?

E-mail: [email protected]
 

Gratis fragt

På ordre over 499 kr sendt fra dansk lager

 

Trustpilot

★★★★

 

 

Populære

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.